Pentru comanda unei lucrari, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon.

Vom stabili de comun acord un termen de predare si un avans de 50 % din pret.

NOTA:
Va rugam sa luati in consideratie ca pictorul P. Botezatu isi petrece lunile de vara in Romania, continuind sa lucreze le proiectele sale monumentale, iar lunile de iarna ( in general din Nov. pana in Martie) in Statele Unite, cand are mai mult timp pentru comenzi particulare.


Pentru cumpararea unei lucrari plata se poate face in mai multe feluri:

- Transfer Bancar in lei, la cursul BNR al zilei respective, din contul Dvs, in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere.

- Mandat Postal (care va include valoarea obiectului plus transportul)

- Curier, Prioripost ori FanCourier cu plata Ramburs.


Cu alte cuvinte, la cerere, va vom expedia obiectul la adresa indicata si Dvs. Veti plati companiei de transport contravaloarea in lei a lucrarii respective, plus transportul.

NOTA:
Noi vom lua absolut toate precautiunile necesare pentru ambalarea si asigurarea oricarei lucrari, in asa fel incat ea sa va parvina in conditii perfecte.

Va multumim cu anticipatie pentru intentia de cumparare sau comandare a lucrarilor de arta (icoane sau ingeri ) pictate de Maestrul Petru Botezatu.

Ne face placere sa punem in lumina faptul ca extrem de multe lucrari produse de catre artist in decursul anilor se afla deja in colectii importante, private sau publice, raspandite in intreaga lume, dar, mai ales in Austria, Canada, Statele Unite si , desigur, Romania, tari in care artistul a locuit mai indelung dealungul vietii sale.

In afara de notele biografice de pe acest site puteti citi multe alte amanunte despre viata si opera artistului pe site-ul : www.petrubotezatu.com.

Am dori sa va reamintim ca artistul Petru Botezatu, este o bine cunoscuta figura publica, personalitatea sa artistica fiind de multe ori evidentiata de cotidiane si reviste de pretutindeni, cat si de catre diferite Televiziuni, atat in strainatate cat si in Romania, in reportaje , monografii si documentare

Datorita artei sale monumentale, anvergurii proiectelor publice pe care le desfasoara atat in tara cat si in Statele Unite, artistul se afla mai tot timpul sub ochiul atent al obiectivului, care il urmeaza indeaproape.

Ne va face placere sa includem gratuit in orice comanda un exemplar (un CD) din Documentarul intitulat "Teologie in Culori" - Pictura sacara a Pictorului P. Botezatu@ - produs de Televiziunea Romana, in redactia Doamnei Ella Panait, documentar in care un intreg apisod din cele trei componenete, se refera pe larg la colectionarii de icoane si picturi religioase ale Maestrului Botezatu.

Va garantam calitatea si acceptam returnarea obiectului - pentru orice motiv - in interval de o saptamana pe cheltuiala clientului, cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris, ( prin e-mail).

Copyright 2006 Petru Botezatu - All Rights Reserved